Ízutazás Torkos Csütörtökön: gyertyafényes vacsora az Albert-kocsiban!

iho/vasút   ·   2015.02.12. 13:45
torkos2015_0

Február 19-én, a Gyertyafény Expresszen vacsorázó vendégek az étel- és italfogyasztásból ötven százalékos kedvezményt kapnak. Ezen az estén hangulatos nosztalgia étkezőkocsikban vacsorázhatnak a programra jegyet váltók.

A Magyar Turizmus Zrt. 2015-ben újra feleleveníti a néphagyományra épülő gasztronómiai akciót, amelyhez a MÁV Nosztalgia Kft. idén is csatlakozik vacsoravonatával. Torkos Csütörtök estéjén a Gyertyafény Expressz vendégei részesei lehetnek egy kétórányi gasztronómiai ízutazásnak, amelyre garancia a kínált menük gazdag ízvilága. Minden vacsorázó vendég megtalálja a kedvére való fogást, még azok is, akik ebben az időszakban már nem fogyasztanak húst. Ők az étlapon vegetáriánus menüt is választhatnak. A kitűnő ételek mellé prémium kategóriás pezsgőt és borokat kóstolhatnak.

A torkos csütörtöki ízutazáson részt vesz ifj. Albert Flórián és Albert Magdolna családtagjaikkal, akik a 18 órakor kezdődő gyertyafényes vacsorát édesapjuk nevét viselő Albert-kocsiban fogyasztják el. Albert Flórián, a „Császár” nevét viselő vasúti kocsit a MÁV Nosztalgia 2014-ben újította fel. Az Albert-kocsit kívülről a Legenda portréja és neve díszíti, belső kialakításában stílusosan a zöld-fehér színvilág köszön vissza. A kocsiban kapott helyet az Albert-kiállítás, amelynek képanyagában az egyetlen magyar aranylabdás, többszörös világ- és Európa-válogatott labdarúgó, a Nemzet Sportolója sportpályafutása követhető nyomon.

A vacsorázó vendégeket a Budapest-Nyugati pályaudvar patinás hangulatú Királyi várótermébe negyvenöt perccel a vacsora kezdete előtt várja a MÁV Nosztalgia Kft. A hangulatos étkezőkocsikból álló nosztalgiaszerelvény a vacsora teljes időtartama alatt a Nyugati pályaudvar 9. vágányán tartózkodik. A Torkos vacsoravonatra kedvezményes részvételi jegyek – a készlet erejéig – elővételben válthatók 6000 forint/fő áron a MÁV Nosztalgia Kft. Jegyirodájában, a Budapest-Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett. Ezen az estén 18.00 és 21.00 órára lehet asztalt foglalni. A programra SZÉP-kártyát is elfogadnak. További információ a MÁV Nosztalgia Kft. webldalán.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek