Január közepéig nagy lehet a forgalom Röszkénél és Csanádpalotánál

MTI   ·   2018.12.20. 15:12

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtöki tájékoztatása szerint az ünnepek közeledtével folyamatosan intenzív forgalom várható a röszkei és csanádpalotai határátkelőhelyeken január közepéig. Röszkén a pravoszláv karácsony után, január 7-től a határátkelőhely belépő oldalán lesz nagyobb a forgalom január 20-ig. A rendőrség a hazai és külföldi társszervekkel együttműködve kezeli a dinamikusan megnövekedett forgalmat, az átkelőket szükség szerint teljes kapacitáson működtetik. Torlódások esetén a gyorsabb átlépés érdekében Szerbia felé célszerű a naponta 7 és 19 óra között igénybe vehető tiszaszigeti, ásotthalmi, bácsalmási, bácsszentgyörgyi és a folyamatosan üzemelő hercegszántói határátkelőhelyek felé kerülni. Akik Romániába szeretnének utazni, választhatják a szintén 24 órás nyitvatartással működő kiszombori vagy battonyai átkelőt.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével lehet tájékozódni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek