Jön az ország legnagyobb autó kiállítása

MTI/iho   ·   2018.03.21. 09:46

Tizenöt ország kétszáz kiállítója mutatkozik be március 23. és 25. között a Hungexpón. A kiállítást és vásárt szervező Tuning Show Kft. közlése szerint az AMTS (AutoMobil és Tuning Show) tíz különálló rendezvényt foglal magában, amelyek egy belépőjeggyel látogathatók.

A legmodernebb, G-jelű csarnokban az autógyártók legújabb modelljeit ismerhetik meg a látogatók, több mint 20 márka kínálatából. Az AMTS az E-Mobival közösen ismét külön vonultatja fel a piacon elérhető új elektromos és plug-in hibrid modelleket, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat.
Jelezték: a show idén is külön részleget szentel a zöld autózásnak.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Kisvasút

Százötvenöt gyermekvasutast avattak

MÁV/iho   ·   2024.06.10. 07:30

Megtartották a budapesti Gyermekvasúton a 2023/2024. tanévben tanfolyamot elvégző gyerekek avatási ünnepségét. A budai hegyekben kanyargó kisvasút idén jubileumát is ünnepli: hetvenöt éve adták át a második vonalszakaszt, a szolgálatot a kezdetektől 10–14 éves kisvasutasok látják el.