Kamionflottával bővült a Bige Holding Csoport

MTI/iho   ·   2014.12.09. 20:20

A cég közleménye szerint a Bige Holding kamionjai a gazdák és agrárgazdaságok gyors műtrágyaellátását szolgálják, valamint biztosítják a cégcsoport terménykereskedelmi üzletága számára a folyamatos szállítmányozást. A közlemény emlékeztet: a Bige Holding Csoport az ország piacvezető műtrágyaellátója. A hatékonyabb belföldi műtrágyaellátás és a nemrégiben létrehozott új üzletágak kiszolgálására 114 kamionból álló járműflottával bővítették a holdingot. A mintegy 4 milliárd forintos beruházás keretében megvásároltak 114 DAF típusú nyerges vontatót, és az ahhoz tartozó 126 Schwarzmüller gyártmányú pótkocsit. Ezzel az agráriumban egyedülálló méretű gépjárműpark végzi a magyar piac zavartalan ellátását. A tervek szerint a későbbiekben a most megvásárolt kamionok a külpiacok kiszolgálásában is szerepet kaphatnak – olvasható a közleményben.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Zöldút Infrastruktúra Kerékpár

Újjászületnek a metrópótlás buszsávjai

iho   ·   2023.05.31. 09:00

Május 22-én átadták a felújított M3-as metró összes állomását. Mivel a metrópótlás is véget ért, már nincs szükség a buszsávokra a Váci út–Üllői út tengelyen. Mindez lehetőséget teremt a többi között arra, hogy biztonságosabbá váljon a biciklizés Budapest észak–déli tengelyén, ezzel együtt pedig csökkenjen a belváros környezeti terhelése.