Kamionterminált adtak át

MTI   ·   2012.12.06. 17:44

Új kamionterminált adtak át december 6-án Kárpátalján, a Záhony–Csap közúti határátkelőhely melletti Tiszasalamonban. A terminál megkönnyíti az ukrán és külföldi fuvarozók átkelését az ukrán–magyar határon.

Az ünnepélyesen megnyitott kamionterminál szolgáltatásait igénybe vehetik a Záhony–Csap közúti határátkelőhelyen áthaladó ukrán és külföldi teher- és személyfuvarozók, valamint a határt átlépő utasok. A terminál adminisztratív épületének alapterülete több mint 1100 négyzetméter – adta hírül az ungvári ua-reporter.com hírportál.

A kamionterminál épületében a szállítási engedélyek kiadását végző hivatalok, biztosítótársaságok, bankok irodái, posta, orvosi rendelő és különböző szolgálatok helyiségei kaptak helyet. A létesítményben büfé is van, és motelszobák is az utasok rendelkezésére állnak. A terminál kamionparkolója 350 férőhelyes. A létesítmény üzemeltetői kamionmosó építését is tervezik.

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.