Kerti alkalmazások, kerti tavak karbantartása, tisztítása

iho   ·   2019.04.17. 01:43

(x)

Néhány kert ékessége pedig a manapság felkapott kerti tavak. Ezek a kerti alkalmazások gyönyörűek, karbantartása, tisztítása már kicsit nehezebb feladat. Ebben szeretnék önöknek segíteni a következő pár mondatban.

Rengeteg reklámkiadványban találkozhatunk szebbnél szebb, kristálytiszta vizű kerti tóval, amelyekből szinte árad a tökéletesség. Mindenki beleszeret, és már neki is áll a házi kerti tó elkészítésének. Csak hogy ez természetesen nem ilyen egyszerű.

Mikor a tó elkészül, és a bele ültetett növények, esetleg állatok a vízzel együtt biológiailag életre kelnek, elkezdődik az algásodás. Ennek következtében a víz már nem kristálytiszta, színe zöldesbarna lesz. Sokan úgy hiszik, hogy a természetben a tavak is öntisztítóak, itt miért történne másként. De az igazság az, hogy mivel ezt nem a természet alkotta, muszáj emberi segítséggel megoldani a tisztítást. Számos praktikát alkalmazhatunk a tavak karbantartására, mégis az automatikus szűrőberendezés a leginkább javasolt, mivel ezekkel az eszközökkel biztosra mehetünk. Természetesen aki nem teheti meg, vagy nem szeretne ilyen fajta berendezést használni, még mindig több lehetőség közül választhat.

Ebben nagy segítségére lehet a Bioforce webáruháza, amely vegyszermentes termékeit mutatja be. Amit itt a figyelmébe ajánlanék, az a Bioforce Pond Pure algásodás elleni koncentrátum, amelyet bátran használhat, hiszen vegyszermentesen tarthatja tisztán a kerti tavat. Ezzel a termékkel bármilyen szakértelem nélkül, gyorsan és hatékonyan meg tudja szüntetni az algásodást.

A Pond Pure termék egy 100%-ban természetes alapanyagokból előállított mikroorganizmus-enzim készítmény, amely segítségével megszüntethető és visszaállítható a tó öntisztuló képessége. Jelentősen visszaszorítja az algásodás újraképződését. Rengeteg érv szól ezen vegyszermentes tisztítószer mellett. Hatékonyan, mégis vegyszermentesen távolítja el a kellemetlenségeket okozó algákat, már az első használat után néhány nappal látványos eredményt figyelhetünk meg.

Nem utolsó sorban pedig azt a tulajdonságot is érdemes megemlíteni, hogy semmilyen kárt nem okoz az élővilágban, és a környezetben sem. Bátran merjük ajánlani azok számára, akiknek már van, vagy akik most szeretnének kiépíteni egy gyönyörű tavat a kertjükben.

A bioforce.hu webáruház oldalán számos segítséget kaphat a vegyszermentes kerti vagy horgásztó karbantartásával kapcsolatban. Látogasson el hozzájuk, és válasszon környezetbarát termékeik közül.

Kapcsolódó hírek