Kigyulladt egy busz Hévízen

iho/közút   ·   2019.03.11. 09:37

Kigyulladt az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (ÉNYKK) IOX-605 rendszámú, Setra S315NF szóló autóbuszának motortere vasárnap délután Hévíz határában, a Széchenyi utcában. A tűzesethez a keszthelyi hivatásos és az alsópáhoki önkéntes tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. A buszon négy ember utazott, mindenki le tudott szállni időben. A Katasztrófavédelem információi szerint az eset során senki nem sérült meg.

A 2000-ben gyártott busz 2001 elején Németországban kezdte karrierjét, majd az ÉNYKK egyik jogelődjének számító Zala Volán 2003 tavaszán vásárolta meg használtan.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.