„Kihűlt a MÁV”

iho/vasút   ·   2014.12.31. 09:17

A Budapest–Székesfehérvár–Szombathely vasútvonalon Kerta és Tüskevár, a Budapest–Szeged vonalon Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás, a Budapest–Vác–Szob vonalon, Rákospalota-Újpest állomáson, a Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs vonalon Tolnanémedi állomáson elromlott a biztosítóberendezés. Ezeken a szakaszokon 30–40 perces késéssel közlekednek a vonatok. A Budapest–Miskolc–Nyíregyháza vonalon, több helyen is eltört a sín az egyik vágányon. Többek között: Aszód–Tura, Füzesabony–Mezőkövesd, Hernádnémedi–Bőcs–Taktaharkány szakaszokon, csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok, a biztonsági előírások betartásával, váltakozó irányban. A vonatok ezeken a szakaszokon 20–25 perces késéssel közlekedhetnek.

Volt már ennél szebb képernyőmentésünk is. A pillanatképet 9:15-kor készítettük december 31-én

A MÁV szakemberei azonnal megkezdték a berendezések és az eltört sínek megjavítását. A végleges helyreállítást valamennyi esetben a kora déli órákra ígérik.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek