Kiskerekűek a Volánbusznál

iho/közút   ·   2017.08.26. 08:45
kiskerek2

Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy a King Long-korszak lassan végetérhet, mivel a Volánbusz alvállalkozói közel kétszáz, Ambassador 200 típusú autóbuszt terveznek forgalomba állítani. Magyar pályafutásuk előtt a Veolia Transport állományában szolgált járművek honosítása megkezdődött, az első volánsárga példány pomázi megjelenéséről a Csengessünk blog tudósított. Közben fehérre fényezett autóbuszok is forgalomba állnak – a szélvédő alatti feketítését még szoknunk kell – amelyek a PIE rendszámmezőt kapják.

Az első Ambassadorok egyike a dányi vonalon (a képre kattintva galéria nyílik Bohus Dávid felvételeiből)

Szintén az utasok szolgálatába álltak a Volánbusz által beszerzett magyar gyártmányú autóbuszok is. A közlekedési központoknak augusztus közepén átadott száz – PIG rendszámmal vizsgáztatott – Credóból a Volánbusz húsz Inovellt és négy Econellt vett állományba, amelyeket a fóti és monori üzemegységek fognak üzemeltetni.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek