Kisvasúti nap a LÁEV-en

iho/vasút   ·   2019.05.17. 12:02

A vendégek számára a szárnyvonali különvonatozáson túl egyéni kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak Andókút és Mahóca környékén. A program keretében reggel 9 óra 40-kor és délután 13 óra 30-kor kirándulóvonatok indulnak Miskolc-Dorottya utcáról Mahócára. A program során Andókúton lehetőség lesz vadpörkölt fogyasztására, a gyerekeket pedig meglepetés programmal várják. Visszafelé irányban a Mahócáról 11 óra 30-kor és 16 óra 30-kor induló vonatokat ajánlja az Északerdő Zrt.

A szerelvények az időjárásnak megfelelő összeállításban, elsősorban nyitott személykocsikból állnak majd, de szükség esetén néhány zárt kocsi is a vonatok része lehet. Vonógépként a tervek szerint két C-50-es kismozdony szolgál majd.

A különvonaton való utazás feltétele az előzetes regisztráció, amit május 24-e, péntek délig lehet megtenni. A jelentkezéssel és a további tudnivalókkal kapcsolatban a következő e-mail-címre írjanak: kisvasut@eszakerdo.hu

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek