Kiválóan teljesített pénteken a vasút: több mint húsz órányi késés este nyolcig

iho/vasút   ·   2016.01.29. 20:10
kesesapp0

A világ legfontosabb weboldalának mai mérése este nyolcig:

Nehézmény, először

A székesfehérvári vasútállomáson az egyik váltó meghibásodott, emiatt Szabadbattyán és Sárszentmihály felé fokozott biztonsági intézkedésekkel haladhatnak a vonatok. Várhatóan a cikk megjelenésének idejére fejezik be a javítást a szakemberek.

Itt lassan rend lesz

Továbbá Nagytétény-Diósd és Tárnok között egy tehervonat mozdonya meghibásodott, az egyik vágányon akadályozza a vonatforgalmat. A tehervagonokat másik mozdonnyal vontatják el Tárnokig. A másik vágányon közlekedhetnek a vonatok. A két esemény miatt a Budapest-Székesfehérvár–Nagykanizsa vonalon 10–20 (esetenként 30) perccel nőtt a péntek esti vonatok menetideje. Röviddel fél nyolc után a tehervonatot bevontatták Tárnokra, ezért már ismét két vágányon haladhatnak a járatok. Valamint a székesfehérvári állomás váltóját is megjavították. A menetrend szerinti közlekedés késő este, éjszaka állhat helyre a székesfehérvári elővárosi és a dél-balatoni szakaszokon.

Nehézmény, másodszor

A Szeged–Békéscsaba vonalon 15–20 perccel lépik túl a péntek esti járatok a tervezett menetidőt az erős köd miatt. A Debrecen–Füzesabony vonalon 20–60 perccel nőtt néhány péntek esti vonat menetideje a ködös időjárás következtében.

Errefelé most alig látni

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek