Konszolidált légi szállítási szolgáltatások Nyugat-Európa és Ázsia között a cargo-partnerrel

iho.hu   ·   2023.08.21. 08:00
cargo-partner_iLog-Center_ESG_4c6f0875de

A logisztikai társaság ismét bővítette szolgáltatási portfólióját.

A cargo-partner megbízható légi szállítási szolgáltatásai háztól házig kínálnak megoldást Nyugat-Európából Delhi, Bengaluru, Mumbai, Csennai, Sanghaj, Bangkok, Hongkong és Szingapúr felé. A szolgáltatás kiterjed az elő- és utófutásra Nyugat-Európa bármely pontjáról India, Kína és Thaiföld teljes területén. Mindkét térségben a cargo-partner saját raktáraira és közúti szolgáltatásaira támaszkodik a cég. 

Jo Feiks, a cargo-partner globális légi szállítmányozásáért felelős igazgatója a következőképp nyilatkozott: „Ezekben a hetekben kezdődik a légi árufuvarozás főszezonja, ezért több új járatot indítunk Nyugat-Európa és Ázsia között, hogy ügyfeleinknek a rugalmas megoldások mellett garantált kapacitást és versenyképes díjakat kínáljunk. A konszolidált megoldások egyértelműen a legköltséghatékonyabbak, miközben ötvözik a légi szállítás gyorsaságát és a heti indulások megbízhatóságát is.”

A gyors disztribúciót a cargo-partner stratégiai fontosságú ázsiai helyszíneken kialakított logisztikai központjai, többek között a bangkoki, szingapúri, vietnámi (Ho Si Minh-városban), hongkongi, sanghaji, kunshani, sencseni, yantiani és a nemrégiben megnyitott kantoni raktár teszik lehetővé.

„Erős európai és ázsiai jelenlétünknek köszönhető, hogy integrált szállítási, raktározási és vámkezelési szolgáltatásokat nyújtsunk, amivel zökkenőmentes end-to-end megoldásokat kínálhatunk a különféle iparágakban tevékenykedő ügyfeleinknek. A heti konszolidált légi szolgáltatások különösen népszerűek az elektronikai, autóipari, és a kiskereskedelem területén tevékenykedő ügyfeleink körében, akiknek ez a megoldás a gyorsaság és a költségek optimális kombinációját kínálja.” – tette hozzá Feiks.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek