Körbealudhatja a Balatont, ha akarja! Jelentkezzen gyorsan!

iho/vasút   ·   2022.04.28. 12:00
fb_alomvonat_cover

Nem Álomhajó, ezért nyaralni nem visz. Az Álomvonat arra képes, hogy egy éjszaka ott és úgy aludjon, ahol és ahogy eddig erre nem volt lehetősége. Hálókocsiban, miközben megkerülik a Balatont.

Különleges programot kínál a MÁV-Start május 7-8-ára. Íme az ajánlatuk, szó szerint:

„Az Álomvonat május 7-én, 18:35-kor indul Budapest-Déli pályaudvaról, két új arculatos CAF fekvőhelyes kocsival valamint egy CAF és a teljeskörű felújításon frissen átesett DWA étkezőkocsival, mely az eseményen közlekedik először utasforgalomban.

Vendégeink érkezéskor megkapják beszállókártyáikat, illetve a vacsora-, reggeli- és ebéd kuponokat amelyet a program díja tartalmaz. Indulás után fél órával megkezdjük a jelentkezéskor választott vacsoramenü felszolgálását. A vacsora ideje alatt a vonat a Balaton déli partján halad, a naplementében gyönyörködve hódolhatnak utasaink a gasztronómiai élvezeteknek.

(fotók, térkép: MÁV-Start)

Várhatóan 21:11-kor megérkezünk Keszthelyre, ahol két órás egyéni programlehetőséget biztosítunk. Érdemes egy kellemes sétára indulni a belvárosban vagy a Balaton parton. Ezt követően a vonat tovább indul, és egész éjszaka folyamatosan halad. A program teljes ideje alatt várja utasainkat az étkezőkocsi, ahol rágcsálnivalók, üdítőitalok és alkoholos italok fogyaszthatóak térítés ellenében.

A pihenni vágyó utasaink pedig nyugovóra térhetnek kényelmes fekvőhelyes fülkéikben. Az éjszaka során vonatunk Keszthelyről a Balatonszentgyörgy–Nagykanizsa–Zalaszentiván–Ukk útirányon át Tapolcára közlekedik.

Másnap reggel várhatóan 6:00 körül megérkezünk Tapolcára. A jegyárban foglalt reggeli elfogyasztása után díjmentes fakultatív programmal készülünk. Utasainkat interaktív „kincskereső” program keretében a város nevezetességeinek felfedezésére invitáljuk. A három leggyorsabb helyes válaszokat adó csapatot díjazzuk!

A visszaúton a Balaton északi partjának panorámájában gyönyörködve fogyaszthatják vendégeink a jegyárban foglalt ebédet, valamint választhatnak a la carte snack- és italkínálatunkból, a fekvőhelyes kocsik pedig a visszaút időtartama alatt is használhatók pihenés céljából. A vonat menetrendszerint 14:54-kor érkezik meg Budapest-Déli pályaudvarra.

A program díja tartalmaz egy vacsorát, másnap egy reggelit és egy ebédet, amit az étkezőkocsiban szolgálunk fel.

A teljes programot magában foglaló menetjegyek a Budapest-Keleti pályaudvaron található Üzleti váróteremben válthatóak meg kizárólag bankkártyával, illetve SZÉP-kártyával (OTP, MKB, K&H).

Fontos! Jegyeket kizárólag elővételben lehetséges megvásárolni a Budapest-Keleti pályaudvaron található Üzleti váróteremben.

Jegyek értékesítésének kezdete: április 28. Vége: május 6.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek