Legyen ön is a MÁV partnere!

Arnold Balázs   ·   2012.01.14. 13:00
kiskep_alk

Januárban folytatódik a MÁV beszállítói roadshow-ja, melynek célja, hogy megismertesse a hazai kis- és középvállalatokkal, hogyan lehetnének a magyar vasúttársaság beszállítói, partnerei. A programon a cégek megismerhetik az együttműködés lehetséges területeit, és segítséget kapnak, hogy eredményesen pályázhassanak a MÁV-csoport évi több száz nyílt közbeszerzési eljárásán. A MÁV beszerzési tendereiben a hazai vállalkozások abban az esetben lehetnek sikeresek, ha jó minőségben, megfelelő mennyiségben és versenyképes áron tudják a rendeléseket kielégíteni.

A roadshow keretében a vasúttársaság ismerkedésre, párbeszédre hívja a vállalkozásokat. A közvetlen kapcsolatok kiépítése fontos szerepet játszik egymás véleményének, igényeinek és lehetőségeinek megismerésében, mely a sikeres együttműködés alapjául szolgálhat.

a vasút nem csak mozdonyalkatrészekből áll össze

A kis- és középvállalkozásoknak mindenképpen érdemes megjelenniük a roadshow egyes állomásain, hiszen a párbeszéd keretében lehetőség van egymás igényeinek, termékeinek és szolgáltatásainak megismerésére. A roadshow tehát egy lehetőség a vállakozásoknak, hogy bemutatkozzanak az államavasút előtt termékeikkel, szolgáltatásaikkal.

A roadshow következő három állomása Veszprém, Szeged és Békéscsaba. A roadshow állomásaira a belépés díjtalan! További információ és jelentkezés Virág Nikolettnél, a 06-1-511-3424-es telefonszámon, vagy a viragn@mav.hu e-mail címen.

2012. január 17., kedd 11.00
Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
8200 Veszprém, Budapest út 3.

2012. január 24., kedd 11.00
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
6721 Szeged, Párizs körút 8–12.

2012. január 31., kedd 11.00
Hotel Fiume
5600 Békéscsaba, Szent István tér 2.

Kapcsolódó hírek