Hét órán át volt zárva az M7-es

MTI   ·   2012.11.15. 08:31

Teljes pályazár volt érvényben a hajnali órák óta az M7-es autópályán Ordacsehinél egy felborult kamion miatt – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A balesetben senki sem sérült meg.

A főváros felé haladó – vontatóból, illetve a hozzá kapcsolt nyerges félpótkocsiból álló – járműszerelvény román állampolgárságú vezetője eddig tisztázatlan ok miatt hajnali két óra előtt elvesztette uralmát a jármű felett, átszakította a középen lévő szalagkorlátot, áthajtott a jobb oldali pályatestre, ahol a bal oldalára dőlve állt meg – áll a rendőrség közleményében.

(fotó: MTI, Varga György)

Az autópályát a műszaki mentés idejére teljes egészében lezárták, a forgalmat az ordacsehi lehajtónál a 7-es útra terelték. Délelőtt 11 után, több mint hét óra elteltével a műszaki mentés befejeződött, és feloldották az útzárat.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.