Liba, újbor Gödöllőig

iho/vasút   ·   2015.10.19. 15:30
vacsoravonat0

Önre vár az egyik asztal

A Márton napi Gyertyafény Expressz vacsoravendégei részesei lesznek egy gasztronómiai ízutazásnak, melyre garancia a finom libaételeket felvonultató menük és prémium borok választéka. A vacsoravonat Gödöllőre repíti utasait, ahol Gödöllő vasútállomás királyi várójának impozáns termében Posta Victor, a Madách Színház művészének zongorás estje szórakoztatja a nagyközönséget.

Gödöllő, a vasútállomás királyi várója: itt Posta Viktor gondoskodik a jó hangulatról

A vacsoravonat vendégei különleges hangulatú nosztalgia étkezőkocsikba válthatnak jegyet, többek között – a több mint 100 éves – Teakfa Orient étkezőkocsiba, valamint a legendás labdarúgó, Albert Flórián, a Császár nevét viselő Albert-kocsiba, és a Budapest étkezőkocsiba.

A Márton napi vacsoravonat szerelvénye november 11-én, este hétkor gördül ki a Nyugati pályaudvarról.

Részvételi jegyek 16 990 Ft/fő ártól elővételben válthatók november 4-éig, személyesen a MÁV Nosztalgia Kft. jegyirodájában a Budapest-Nyugati pályaudvar tizedik vágánya mellett (Tel.: +36 1 269-5242). Akár e-mailben is lefoglalhatja helyét az utazas@mavnosztalgia.hu címen. A Márton napi programra SZÉP kártyát is elfogadnak. További információ: www.mavnosztalgia.hu.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek