Lufthansa Express: egységben

iho/repülés   ·   2015.10.28. 11:15
lfhex0

A jövőben Lufthansa Express márkanév alatt üzemelteti a Lufthansa valamennyi közúti, vasúti és helikopteres reptéri transzferszolgáltatását a német légitársaság. Legyen szó nagysebességű ICE vonatokról, modern távolsági buszokról, limuzinokról, vagy helikopteres szolgáltatásokról, a Lufthansa és partnerei széles körű szolgáltatásokat nyújtanak az utasoknak reptéri induláskor és érkezéskor.

Az új márkanév alatt üzemelő megoldásokkal a Lufthansa ezentúl egy kézből kínálja a helyi és távolsági transzferszolgáltatásait, amelyeket az utasok a Lufthansa járatok mellé egyénileg foglalhatnak. A jelenlegi AIRail szolgáltatás ezentúl Lufthansa Express Rail néven működik, a Lufthansa Airport Bus márkanévből Lufthansa Express Bus lesz, és a jelenlegi Airport Shuttle Service pedig Lufthansa Express Shuttle néven fut majd. Az új márkanév lesz továbbá gyűjtőhelye a Rail & Fly programban résztvevő Lufthansa Express, Lufthansa Express Helicopter és Lufthansa Express Chauffeur szolgáltatásoknak is. A vállalat hamarosan Lufthansa Express Carsharing név alatt új, autómegosztási szolgáltatást is indít.

Erről van szó: mindenhonnan, mindenhogyan Lufthansával

– Az intermodális stratégiánkat úgy alakítjuk, hogy az utasaink a lehető leggördülékenyebb és legegyszerűbb módon jussanak el otthonuktól a célállomásig – mondja Markus Pauly, a Lufthansa frankfurti központjának infrastruktúráért és fejlesztésért felelős igazgatója. – Utasaink így kézzelfoghatóan magasabb szintű kiszolgálásban részesülnek, hiszen szolgáltatási portfóliónkból egy kézből választhatják ki a számukra ideális mobilitási megoldásokat.

A vállalat tervei szerint a Lufthansa Express Bus a müncheni repülőteret igénybe vevőknek is elérhetővé válik, továbbá az érkező utasoknak az Express Shuttle közvetlen kapcsolatot biztosít majd az alpesi sípályákhoz. A Lufthansa Express Helicopter segítségével még egyszerűbb lesz eljutni légi úton a közkedvelt síparadicsomokba.

A reptéri transzferszolgáltatások kiterjesztésében és további finomhangolásában a Lufthansa Express számos partnerrel dolgozik együtt. A Lufthansa Express Chauffeur szolgáltatást például a frankfurti repülőtérrel, a Fraporttal közösen üzemelteti a légitársaság, amellyel négyen 129 eurós díjért háztól házig utazhat, egészen a beszállási kapuig, beleértve a csomagfeladást is.

Valamennyi Lufthansa Express szolgáltatás online foglalható, akár a Lufthansa appon keresztül is, illetve bármely utazási irodánál.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek