Újra szabad a pálya a 70-esen

iho/biztos út   ·   2016.05.14. 19:14

Röviddel szombat éjjel fél tizenkettő előtt befejeződött a másik vágány felsővezetékének javítása is, így ismét mindkét sínpárt használhatják a vonatok Vác és Verőce között.

 

Korábban írtuk:

A Budapest–Vác–Szob vonal Vác és Verőce közötti szakaszán jelenleg mindkét vágányon áll a vonatforgalom, mert fa dőlt a felsővezetékekre és a pályára. Emiatt a vasúttársaság vonatpótló buszokat rendelt, amelyek a két állomás között szállítják az utasokat. Az átszálláson kívül 20–60 perccel (esetenként 70–90 perccel) hosszabb menetidőkre is számítaniuk kell a szobi vonalon szombat este utazóknak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Városi vasút

Haladós Újpest

Pintér Tamás   ·   2015.07.10. 16:15
Június közepén lépett második ütemébe az újpesti Görgey Artúr utca felújítása. Azóta lassan eltelt egy hónap. Nézzük, hol tartanak!