Magyar gyárigazgatók a S.E.G.A. Hungary élén

iho/közút   ·   2021.11.04. 11:00

Először csak magyar gyárigazgatók állnak a globális autóipari beszállító SEG Automotive magyar leányvállalatának élén: Dobos Péter műszaki gyárigazgató és Vér Szilveszter gazdasági gyárigazgató.

Az SEG Automotive magyar leányvállalata csak pár hete fejezte be új telephelyére az átköltözését, és avatta fel a zöldmezős beruházás új címtábláját, máris újabb mérföldkőhöz érkezett. A stratégiai beruházás élére új magyar gyárigazgatókat neveztek ki. Október 22-étől Dobos Péter – korábbi telephelyvezető és regionális termelési igazgató – már műszaki gyárigazgatóként folytatja tevékenységét, Vér Szilveszter – korábbi regionális gazdasági igazgató – pedig gazdasági gyárigazgatóként kerül a gyár élére.

Dobos Péter az autóipar több területét bejárta, de mindig közel maradt a gyártáshoz. Számos vezetői pozícióban dolgozott a Bosch cégcsoport leányvállalatainál valamint a Jabil Circuit Magyarország Kft.-nél. Az SEG Automotive globális autóipari beszállító magyar gyárához 2018-ban csatlakozott, mint (önindítók gyártásáért felelős) termelési osztályvezető. 2020-ban lett a miskolci telephely vezetője, valamint a regionális gyártásért felelős igazgató. Elhivatott az Ipar 4.0-ás megoldásokért, és célja a gyártás hatékonyabbá tétele: mind költség, mind a folyamatok oldaláról.

Dobos Péter

Vér Szilveszter tizenegy évet töltött az Audi Hungáriánál, ebből hat évet már vezetői pozícióban, majd öt évet dolgozott a Benteler móri gyárában logisztikai vezetőként. Miskolcon a Robert Bosch Energy and Body Sytems Kft.-nél logisztikai osztályvezetőként kezdett el dolgozni, majd végigkísérte az önindító és generátor üzletág kiválását, és az SEG Automotive megalakulását; projektmenedzserként részt vett mind a logisztikai központ, mind az új telephely építésében és költözésében is. 2018-tól pénzügyi vezető is, majd regionális gazdasági igazgató.

Vér Szilveszter

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek