Magyar vezérügynököt választott a China Airlines

iho/repülés   ·   2012.01.13. 13:45
A China Airlines magyarországi vezérügynöke lett az Aviation. A 35 éve működő cég az elmúlt 12 évben több légitársaságot is képviselt, többek között a Varig, a Continental Airlines, Ansett Australia, és az Air New Zealand is a Sárdi Rezső által vezetett céggel szerződött. Az Új-Zéland tiszteletbeli konzulja címet is viselő Sárdi cége jelenleg a Hahn Air és a Lao Airlines vezérügynöki teendőit is ellátja.

Sárdi az iho.hu kérdésére elmondta: vezérképviseletként az a feladatuk, hogy jegyirodát üzemeltessenek, az ügyfeleket személyesen kiszolgálják, a törzsutasok és a China Airlines-jeggyel utazókat kiszolgálják, valamint tájékoztatást adjanak az utazási irodáknak és utasoknak a jegyekről és promóciókról. A vezérügynöki szerződésük határozatlan időre szól.

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.