Malév, airberlin: code-share megállapodás

iho/repülés   ·   2011.10.07. 16:35

A Malév utasai számára két új célállomás, a németországi Düsseldorf és Norvégia fővárosa, Oslo válik elérhetővé berlini átszállással, köszönhetően annak, hogy az airberlin járatokra felkerül a magyar légitársaság járatszáma – adja hírül a magyar légitársaság közleménye. Az airberlin marketing járatkódja pedig a Malév berlini, hamburgi, stuttgarti és zürichi járataira kerül fel, így a német légicég utasai számos városból repülhetnek közvetlenül Budapestre.

„A oneworld légitársasági szövetséghez való csatlakozásra készülve, nagyon örülünk, hogy egy új partnerrel működhetünk együtt. A Magyarországra közlekedő járatokkal egy új és vonzó célállomást kínálunk utasainknak Közép-Európában” – mondta Paul Gregorowitsh, az airberlin kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, hasonló előnyöket említett magyar oldalról Limburger Lóránt, a Malév vezérigazgatója az aláírást követően.

A két légitársaság az együttműködés további kiterjesztését tervezi törzsutas programjukra, az airberlin topbonus nevű és a Malév Duna Club hűségprogramokra.

Kapcsolódó hírek