Még több infó a Futárban: keressék a rombuszokat is!

iho/vasút   ·   2022.01.14. 12:00
00_kiss_budapest-berlet

A Budapest-bérletekkel igénybe vehető MÁV-Start-járatok is megjelennek a Futárban, utazástervezés esetén ezeket a vonatokat is lehetséges alternatívaként kínálja fel a rendszer.

A főváros közigazgatási határán belül utazók és az agglomerációból a fővárosba ingázók mindennapjait is megkönnyíti a BKK Futár alkalmazás legújabb fejlesztése: azok a MÁV-Start által üzemeltetett vonatok is megjelennek a rendszerben, amelyeket Budapest-bérlettel igénybe lehet venni. Ezeket a vonatokat a MÁV-Start menetrendjében rombusz jelöli.

Az újításnak köszönhetően a vasútállomásokra tartó utasok nyomon követhetik az applikációban, hogyan érik el a számukra fontos szerelvényt a közösségi közlekedés használatával. Akik vonattal érkeznek a fővárosba, azok is könnyen megtervezhetik, hogy a vonatról leszállva melyik BKK-járattal tudnak a leggyorsabban eljutni a célállomásukhoz. A Budapest-bérlettel számos vonat vehető igénybe többletköltség fizetése nélkül a város közigazgatási határain belül, ezért a fővárosiaknak is hasznos lehet a mostani fejlesztés: olyan gyorsabb és egyszerűbb útvonalakat is ajánlhat a rendszer, amire eddig nem gondoltak volna.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek