Megint felszáll a Li-2-es: légifotó-galéria!

iho   ·   2013.06.07. 09:00
cim3

Szombatra már igazán jó időt jósol a meteorológia, itt az ideje a nyár első szép légi élményének. Ismét lehet repülni a magyar repüléstörténet egyik legértékesebb darabjával, a háború utáni hazai légiközlekedés őstípusával, az 1949-ben Magyarországra került utasszállítóval.

A Goldtimer alapítvány  sétarepülést ajánl Li-2-esével a Budaörsi repülőtérről a Budai-hegység és városrész (15 perc), valamint a Dunakanyar (30-perc) felett, június 8-án szombaton 10:00, illetve a Dunakanyar 10:30 kezdettel, azok részére, akik legalább 8000, illetve 16000 forinttal támogatják az alapítvány munkáját.

A HA-LIX, a magyar légiközlekedés egykori zászlóshajója Budaörsön<br>Klikkeljen a képre, és nézze meg Márványi Péter korábbi, másfajta Li-2-es repüléseken készült városfotóit!

A sétarepüléseket az alapítvány már hetekkel korábban betervezte és meghirdette, de számít arra, hogy a rendkívüli helyzetre tekintettel több lesz a jelentkező. Több járatra is van tehát lehetőség, az utasok számától függően.

Szokásos mód a Goldtimer Alapítvány e-mail címén (info@goldtimer.hu) címen lehet jelentkezni a repülésekre, további információkat az alapítvány weboldalán olvashatnak.

Kapcsolódó hírek