Megint vittek egy monstrumot

MTI/iho   ·   2019.04.28. 10:00
traforovatkepmvmovit

Korábbi cikkükben írtunk arról, hogy felfedeztük egy sósavbontó reaktor folyami szállítását, majd Kazincbarcikára szállítását az MVM-OVIT Zrt. szervezésében. A különleges szállítást szervező vállalat a projekt részleteiről nem adott további tájékoztatást. Két hétre viszont újabb speciális fuvarról tudósított az MTI fotóriportjában. Most Magyarország legnagyobb, 270 tonnás transzformátorát szállították egy speciális és egyedi szállítóeszközzel Albertirsáról, a MAVIR alállomásáról Tápiószelére 2019. április 26-án. A 160 kerekű konzolos szállítójárművet két Titan teherautó húzta.

A 160 kerekű konzolos szállítójárművet két Titan teherautó húzza (fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.