Mégis jár még classic Szergej a kikötőbe

Vörös Attila   ·   2014.02.08. 13:25
IMG_1239__140206_Dunaujvaros__M62165__400

Az elmúlt napokban a székesfehérvári állomásítású 165-ös Szergej és a 332-es remot gép dolgozott Dunaújvárosban, a két mozdony felváltva járt a kikötőbe és Dunaföldvárra. Most elég nagy a forgalom a dunaújvárosi kikötőben, az utóbbi napokban két mozdony is kellett a kiszolgálásához. Csütörtökön a 165-ös Szergej pendlizett a szénvonatokkal a kikötő és Dunaújváros állomás között, közben lent a portáldaruknál a 334-es Dácsia tolatott, hogy a rakodás egy percre se álljon meg.

Két mozdony szolgálja ki a kikötőt - elég ritkán van csak ekkora forgalom<br>A képre kattintva galéria nyílik!<br>(fotók: Vörös Attila)

Szintén csütörtök délután megérkezett Székesfehérvárról gépmenetben a 231-es gép is, most így mindkét fehérvári classic Dunaújvárosban van. A pénteki gépleosztás szerint a 165-ös ment Dunaföldvárra, a 332-es és a 231-es pedig a kikötőben dolgozott. Aki fotózni akar, ez talán soha vissza nem térő alkalom!

Szénnel rakott vagonokból is csak tizenegyet bír el a Szergej a kikötő felől erős emelkedőn vezetett összekötő vágányon

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek