Megjelent A Dunai Hajózás Kézikönyve

iho   ·   2013.12.13. 17:06

Részlet a könyv ismertetőjéből: „Az Osztrák Víziútkezelő Vállalat, a via donau első ízben 2002-ben adta ki A dunai hajózás kézikönyvét, amely 2013-ban már a harmadik kiadást élte meg. Hajósok és szállítmányozók számára éppúgy értékes, mint oktatók és kadétok számára, akik igénylik a rohamosan változó szakmai információk, a fejlődő és lüktető innovációk újabb forrását.

(forrás: RSOE)

2013-ban elsőként a magyar Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület kapta meg a jogot, hogy magyar nyelven, saját szakmai tartalommal kiegészítve publikálja e rendkívül értékes, aktualizált gyűjteményt, amelyről az Európai Unió és a honi közigazgatás szakpolitikusai egyaránt elismeréssel szólnak. Átfogó képet nyújt a különleges hajós világ változásairól, a folyami áruszállítás átalakulásáról, az egyes térségek gazdasági potenciáljairól – mindezt a Duna alól, felől, mellől mutatva. A kézikönyv érdeklődést kelt és magával ragad, figyelmet követel és vitára ösztönöz, mert ez a dolga. Tanít és gondolkodásra, cselekvésre buzdít.”

A könyv a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület (RSOE) honlapján érhető el.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek