Megszűnt a budapesti menetjegyiroda

iho.hu   ·   2017.09.29. 21:06

A MÁV-Start szeptember 28-án csütörtökön délután végleg bezárta budapesti menetjegyirodáját. A vasúttársaság közleménye szerint technikai okok miatt nem lehet többé jegyet váltani, utazási ügyeket intézni a belvárosi, József Attila utcai ügyfélszolgálaton.

A Deák Ferenc térhez közeli menetjegyirodában személyes ügyfélszolgálat, belföldi és nemzetközi jegypénztárak üzemeltek. Az utasok körében népszerű értékesítési pont volt, mivel itt modern, kellemes környezetben, jól felkészült, tapasztalt pénztárosoktól válthatták meg elővételi jegyeiket, és szakértő segítséget kaptak a bonyolultabb utazásaikhoz is.

A továbbiakban a szolgáltatás-értékesítőket (ők foglalkoznak a különvonatokkal, csoportos utazásokkal is) a Déli pályaudvar nemzetközi pénztárainál lehet megtalálni, míg az éppen átalakuló Start Klub kártyával foglalkozó ügyintézőket a Keleti pályaudvar személyes ügyfélszolgálatán kell keresni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek