Mentik a vasat Józsefvárosból

Vörös Attila   ·   2015.08.09. 21:15
jop--P8080324

Pár napja nyolc pőrekocsi Józsefvárosba érkezéséről adtunk hírt, már ez is elég izgalmas téma volt. A vagonok rakodását akkor nem tudtuk megvárni, szombaton viszont megnéztük, ahogy elviszik őket a rakodóról. A nyolc pőre közül hármat mindenféle vasoszlopokkal raktak meg, van köztük felsővezetéktartó és egyéb kábeleket tartó oszlop is, de kandeláberek nyomát is fel tudtuk fedezni a halom ócskavasban. A maradék öt kocsi sínekkel, kitérődarabokkal volt tele.

Irigykedhetnek a tolvajok, a MÁV vagonszámra tudja elhordani innen a vasat!<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(fotók: Vörös Attila)

A síndarabos vonatrészt Rákosra vitték el a pft rakodójához, itt fogják őket osztályozni és tárolni az esetleges újrafelhasználásig. A vasoszlopos rakományt a Kőbánya felsőn működő felsővezetékes telep mellé, a sörgyári iparvágányra állították. Ránézésre vihették volna kapásból a szomszédos ócskavastelepre is, de hátha találnak még hasznosítható darabokat a szakik!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek