Mentőhelikopert hívott, hogy lássa a barátnője...

iho   ·   2016.06.06. 13:32

Valótlan bejelentés szabálysértésének elkövetése miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság R. Roland 24 éves domaházai lakossal szemben. A férfi 2016. június 3-án 6 óra körül bejelentést tett a rendőrségen, hogy társával gombászni indultak Szlovákia felé, de útközben, az erdőben társa rosszul lett, aki vélhetően epilepsziás.

A bejelentést követően a kutatásban nagy erőket mozgósított a hatóság, amiben a rendőrök mellett polgárőrök, mentőhelikopter és szlovák egyenruhások is részt vettek.

A nap folyamán azonban bebizonyosodott, hogy a bejelentés valótlan volt, írja a Borsod Online. A férfi ugyanis jelentkezett a rendőrségen, majd elmondta, hogy a vele lévő lány még nem látott helikopter, ezért „rendelt egyet”.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett férfit 2016. június 6-án állítja bíróság elé valótlan bejelentés szabálysértésének elkövetése miatt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek