Mi kértük, Önök szavaztak

Szilágyi Károly   ·   2011.09.02. 16:16
Pályázatunk szabályai igen egyszerűek voltak: a kép kapcsolódjon az ünnephez és a járművekhez, a műveket pedig az Indóház Online Facebook-csoportjába kellett feltölteni. Szavazni pedig „lájkolással” lehetett, Önök pedig szavaztak szorgalmasan.

Szerkesztőségünk egy része photoshopot kiáltott Erdős Ádám képe láttán, de Önöket nem lehetett ilyenekkel félrevezetni: az elől Traxx – hátul tűzijáték kombináció fölényes győzelmet aratott, a határidőig 188 szavazatot kapott.

A második legtöbb voksot Tóth Pál dupla Pershingje kapta. Önöket nem lehetett holmi nemzeti ünneppel megzavarni: a két mozdony 121 szavazatot szerzett a kép készítőjének.

A harmadik helyezett esetében sem lehetett Önöket eltúlzott nacionalizmussal vádolni. A győri gyorsvonatot húzó 480 006 tűzijáték vagy nemzeti színű szalag nélkül is 41 szavazatot jelentett.

Hála Istennek és Önöknek nemcsak nagyvasúti fotók érkeztek: Terbe István Cikázás című képe igazán szépre sikeredett. 19 szavazatával éppen lecsúszott a dobogóról, és holtversenyben lett negyedik Mirák Róbert Balatonkenesénél elkapott Szergejével. Pálvölgyi Gábor tilt shift technikával készült képe, melyen egy Po-2 típusú oldtimer repülőgép látható, az egyik legjobb felvétel a beküldöttek között.

A gumikerekeseknél a legtöbb embert Mizsér Bence tűzoltóautója hozta lázba: a Gellért-hegyet locsoló járműre nyolcan szavaztak. A szerző esetében szeretnénk leszögezni, hogy ő a teherautós képek mellé küldött repülős felvételt is, igazi intermodális hozzáállását nagyra értékeli szerkesztőségünk.

A nagyvasúttól továbbra is elszakadva meg kell említenünk Orvos Pál alföldi kertivasutas képeit és Tóth Róbert nosztalgiavillamosát is. És természetesen a többieknek is köszönjük a részvételt! A legjobb képek készítői természetesen ajándékcsomagot kapnak, ezúton is gratulálunk mindenkinek.

Kapcsolódó hírek