Mindenhova ilyen megállót akarunk!

MTI/iho   ·   2015.02.22. 18:45
dabmegall0

Szerencsére sikerült pártok felett állókat „megszólaltatni”, manapság bizony erre is nagyon oda kell figyelni: Buddha, C. G. Jung, Freud, Nietzsche, Hamvas Béla, Babits Mihály, Kodály Zoltán, Bagdy Emőke, Müller Péter és Popper Péter idézetek olvashatók a dabasi Táncsics Mihály Gimnázium megállóban. A buszmegállót a Dabason működő, fiatalokból álló Trafik Kör Kortárs Művészeti Egyesület Ligetvári István építész tervei alapján, az önkormányzat jóváhagyásával készítette.

„Aki nem képes minden múltat feledve a pillanat küszöbére telepedni, aki nem tud egy ponton – mint a győzelem istennője – szédülés és félelem nélkül megállni, az sosem fogja megtudni, mi a boldogság.” A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Koszticsák Szilárd)

Több ilyet, mindenhova, hiszen „az ember nem azáltal világosodik meg, hogy a fény alakját képzeli maga elé, hanem azáltal, hogy tudatosítja a sötétséget.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek