Mobil balesetek

iho   ·   2019.10.13. 02:49

(x)

A mindennapi életben elsősorban készülékünk fontossága miatt elvárt úgy kezelni a telefonokat, mintha valós páciensek lennének. Főleg azért, mert szinte nélkülözhetetlenek.

Az iPhone 8 Plus telefonon keresztül most végigvezetjük a jellegzetes tüneteket.

Amikor minden elsötétül

A kamerák képe lehet homályos vagy elsötétülhet, ilyenkor sajnos cserére szorulnak. A hátlapi kamera esetében újabb tünetként mutatkozhat meg, ha hívás közben iPhone készüléked kijelzője nem sötétül el.

Szintén a vizuális világhoz köthető a kijelző. Ez leggyakrabban leejtés következtében sérül meg, de előfordulhatnak pixelhibák, víz okozta foltok vagy besárgult fehér háttér is. Megeshet az is, hogy a teljes érintőpanel is működésképtelenné válik.

Audio károsodás

Ha halkan, recsegve vagy egyáltalán nem hallasz semmit a telefonálás alatt, akkor a beszédhangszóró szorul ellátásra.

Amennyiben túl halkan vagy egyáltalán nem cseng ki a telefon, akkor a csengőhangszórót kell cserélni.

“Kificamodott” gombok

Nem reagál a bekapcsoló gomb megnyomásra? Határozottan csere!

Ha a hangerő gombok sem érzékelik ujjaidat a (+/-) nyomására, akkor az audi flex kábelt kell kicseréltetni. Ugyanezt az alkatrészt kell cserélni a némító gomb működésképtelensége miatt is.

Komplett ház törése

Esés következtében megkarcolódhat, meghajolhat a telefon fémháza, de a hátlapi üveg is összetörhet. Ilyenkor ezen alkatrészt kell cserélni.

A töltés bajnokai

Amikor lemerül, gyorsan bemelegszik vagy kikapcsol X százaléknál a telefon, akkor az akkumulátorral lesz gond. Ha nem tölt, vagy nem csatlakozik kellőképpen a számítógéphez, akkor a töltőcsatlakozó kábelt szükségeltetik cserélni.

Egyéb

Vízkáros készülékek javításánál, valamint alaplapi javítás igénylése során díjmentes bevizsgálással állapíthatóak meg a gondok.

Ne felejtkezzünk meg a szoftverfrissítésről sem, hiszen megeshet, hogy lelassul vagy lefagy készülékünk.

A sürgős kezelések többnyire 30 percet vesznek igénybe, de akadnak 2 órás eljárások is. Természetesen az eljárások a telefonok széria típusától is függhetnek, de többnyire hasonlóan járnak el.

Helyezd az iPhone Professzor kezeibe telefonod a szakszerű ellátás végett.

Kapcsolódó hírek