Most a srácok tisztálkodnak

MTI/iho   ·   2014.10.23. 17:28

Pénteken a Rákóczi, szombaton és vasárnap az Árpád híd korlátjainak mosását végzik a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szakemberei, emiatt torlódásra kell számítani.

A hidakon a munkavégzés idejére a szélső sávot részlegesen lezárják. A Rákóczi hídon péntek reggel fél héttől délután fél kettőig a Pestre, fél háromtól este 8 óráig a Budára vezető oldalon kell sávzárásra számítani.

Az Árpád hídon a munkálatokat a Pestre vezető oldalon szombaton, a Budára vezető oldalon pedig vasárnap reggel fél hét és délután fél kettő között végzik.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Infrastruktúra

Újra van győztese az észak-erdélyi autópálya építésének, talán most már elkészül a hiányzó tizenhat kilométer Aranyosgyéresnél

MTI/iho   ·   2022.08.09. 17:20

Az osztrák Strabag és a német Geiger romániai leányvállalatainak a konzorciumát hirdette ki győztesnek a romániai közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság az észak-erdélyi A3-as autópálya Kolozsvár és Marosvásárhely közötti hiányzó szakaszának a megépítésére kiírt pályázaton.