Műszaki innovációs díjat nyert az Allison Transmission

iho   ·   2014.06.14. 13:45
00kicsi

A Logística Profesional című spanyol műszaki magazin szervezésében megtartott Logisztikai Hatékonyság és Társadalmi Felelősségvállalás díjkiosztóján vitte el az első díjat az Allison Transmission FuelSense rendszere.

Trond Johansen, az Allison Transmission spanyolországi marketingigazgatója átveszi a díjat Ángel Lázarótól, a Jungheinrich spanyol igazgatójától, aki a tavalyi év díjazottja volt<br>(forrás: Allison Transmission)

A FuelSense a fejlett, ötödik generációs intelligens vezérlést és az automata sebességváltó felépítését összehangolva úgy maximalizálja azok előnyeit, hogy akár húsz százalékos üzemanyag-megtakarítás is elérhető. A FuelSense elemei automatikusan igazodnak a váltási módozatokhoz és a nyomatékhoz, s a leghatékonyabb váltóműködést érik el az adott terhelés, a terepviszonyok és az alkalmazási terület figyelembe vételével anélkül, hogy a flottáknak kompromisszumot kellene kötniük olyan, az Allisontól már jól megszokott tulajdonságok terén, mint a kiemelkedő teljesítmény, könnyű működtetés, megbízhatóság és az alacsonyabb karbantartási költségek.

A 2014-es Műszaki Innovációért díj plakettje

A konferencia, amely a „Hogyan legyünk termelékenyebbek és környezetbarátabbak a technológia segítségével” alcímet kapta, az iparban dolgozó szakemberek találkozására is alkalmat adott, mely során a logisztikai szektoron belüli fenntarthatósági megoldásokat elemezhették. Az Allison Transmission nevében az elismerést Trond Johansen, a vállalat spanyol marketing igazgatója vette át – áll a gyár sajtóközleményében.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek