Narancsban a válogatott

iho/közút   ·   2011.10.10. 20:19
A Magyar Labdarúgó Szövetség két évre szóló megállapodást írt alá az Orangeways Zrt-vel. A nemzetközi járatairól, valamint Baja helyi közlekedéséból ismert buszos társaság feladata lesz 2013-ig a nemzeti csapat szárazföldi közlekedésének biztosítása a hivatalos mérkőzések idején. Az új támogató a következő egy év során az MLSZ meglévő Mercedes Travego autóbuszát veszi meg és üzemelteti, a jövő év őszén kezdődő világbajnoki válogatott mérkőzések idejére pedig egy új autóbuszt szereznek be. A megállapodás szerint az Orangeways Zrt. nemcsak a felnőtt, hanem valamennyi korosztályos válogatott szállításáról is gondoskodik.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.