Karácsony? Iho-webshop!

Garai Szakács László   ·   2016.11.16. 16:15
webshop2016_0

Ha év vége, akkor naptárőrület. De nem nálunk! Itt ugyanis két minőségi naptár közül választhat, és megértjük, hogy mind a kettőt meg fogja venni! Az Indóház naptárát kollégánk, Vörös Attila egészen elképesztő fotói ékítik. Spirálos kivitel, 34×24 centiméteres fekvő formátumban jelenik meg. Előjegyzést felveszünk, várható szállítási idő: november 21-étől folyamatosan.

A Stil Nuovo legújabb vasúti naptárát Garamvölgyi Ádám fotóival Kubinszky Mihály emlékének ajánlja. Tizenkét hónapkép, borító, hátlap és a méretes poszter, azaz összesen tizenöt nagyszerű vonatos tájkép ábrázolja a mai magyar vasút világát. Valamennyi fotó szerzője Garamvölgyi Ádám, a tehetséges vasútfényképész. A naptár irkatűzött, lyukasztott, nyitott mérete: 34×48 centiméter, anyaga fényes műnyomópapír.

Könyvek: újdonságok, akciók

Elnézzük, hogy eddig nem vette korábbi kiváló köteteinket, de most mindenképpen vásároljon belőlük!

Szécsey István és Villányi György nagyot alkotott (fotók: Vörös Attila)

Életművi összegzésről még nem beszélhetünk, viszont tíz évre visszatekinteni már érdemes. Azokkal a fotókkal, amelyekkel a könyv készült, pláne

  • Levárdy László, több évtizedes helyreállítói, műemlékes és vasúti tapasztalattal rendelkező építőmérnök két kötetét is kínáljuk, ajánljuk: Vasúttársaságok felvételi épületei címmel írt három kötetes munkát, amelyekből a második és a harmadik kötet kapható ezúttal már nálunk is. A második rész 2300, a harmadik 1500 forintért.

Amire mindig szükség van, 1. rész

Dízelgigantot minden mellyre!

Kell-e mondanunk, melyek a legmenőbb cuccok póló- és sapkafronton? Naná, hogy a Nohab-, Szergej-, Gyík- és Gigantszettek! Minden gépből van pólónk, a trollhättani és a luganszki mozdonyból sapka is! A pólók nem mellesleg remekül helyettesítik a béna pizsamafelsőket is, így itt is csak ajánlani tudjuk: minden színből és minden mozdonyból töltse föl nappali és esti ruhatárát is!

Amire mindig szükség van, 2. rész

Hány bögre kell a munkahelyére? Nem, nem jól tudja! Legalább kettő! Ne csodálkozzon, hogy mindenki egyből rámegy a mozdonyos/villamosos bögréjére! Amelyeket akár most is beszerezhet, bővítheti a kollekcióját, van, lesz miből! Ugyanez igaz a többi apróságra is: hűtőmágnesből, tollból, kulcstartóból, kitűzőből, képeslapból sosem elég, ne fogja vissza magát, bátran válogasson a kínálatunkból! Ezeknek a termékeinknek a köre folyamatosan bővül, ide mindenképpen érdemes időről időre visszanézni!

Amire már régóta szükség lett volna, de eddig nem volt...

Tudjuk, mindig is vágyott ilyesmire. Próbálta leboltolni a jegyvizsgálóval, adja magának, véletlenül „hagyja el”, de nem járt sikerrel. Nyugodtan felejtse el a könyörgést, trükközést! Már kalauztárcsát, igen, K.A.L.A.U.Z.T.Á.R.C.S.Á.T. és jelzőtárcsákat, pontosan, J.E.L.Z.Ő.T.Á.R.C.S.Á.K.A.T. is vásárolhat nálunk!

Ne hagyja az utolsó pillanatra a válogatást!

Készséggel állunk rendelkezésére telefonon és e-mailben is:

Várjuk rendelését!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek