Nem lesz karácsonyi British-sztrájk

iho   ·   2016.12.23. 18:54

Lefújta a sztrájkot a British Airways légiutaskísérőit tömörítő szakszervezet, az eredeti menetrend szerint rendben zajlik majd a forgalom december 24-én és 25-én.

Mint arról korábban beszámoltunk, először az Egyesült Királyság 18 repülőterének megbénulásával fenyegetett a Swissport kiszolgálóinak tervezett munkabeszüntetése, de két nappal ezelőtt egy új béremlési ajánlat hatására sikerült elhárítani a sztrájkveszélyt.

A kabinszemélyzet sztrájkjának meghirdetése után néhány nappal a British bejelentette, sikerült úgy átszervezni a munkát, hogy a Unite szervezethez tartozó, 2010 után felvett és hátrányos megkülönböztetés miatt tiltakozó légiutaskísérőinek leállása ellenére a forgalom zavartalan lesz az ünnepek előtt-alatt. Talán ennek is köszönhető, hogy a tervezett akciót lefújták, igaz, a légitársaság új bérajánlatot is eljuttatott a szakszervezetnek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek