Nemzetközi légügyi konferenciát tarthat a HungaroControl

MTI/iho   ·   2015.03.17. 19:53

Az ENSZ légügyi szerve erre múlt héten, a Madridban zajló ATM World Congress légiközlekedési szakkiállításon kérte fel a magyar céget. A madridi kiállításon emellett a HungaroControl stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az ISAVIA izlandi szolgáltatóval való együttműködésről, kutatási-fejlesztési tevékenységeinek összehangolásáról, illetve egyeztetett a szorosabb együttműködés lehetőségéről többek között az olasz, a finn a grúz, a skandináv és a szlovák szolgáltatóval is.

Kitértek arra is, hogy az elmúlt egy évben megvalósított sikeres projektek megnövelték a magyar léginavigációs szolgáltató hírét a nemzetközi piacon, sokkal többen keresték partnerségét Madridban. Emellett a legnagyobb figyelmet a Koszovó fölötti magaslégtér 2014 áprilisi megnyitása, valamint a távirányítású torony projekt megvalósításának március eleji indulása generálta.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek