Olasz vasutassztrájk, holnap már az egész hálózaton

MTI   ·   2013.11.14. 08:32

Az olasz vasutasok november 14-én, csütörtökön 13.00 és 17.00 óra között Liguria tartományban, november 15-én, pénteken a teljes vonalhálózaton sztrájkolnak tartományonként eltérő időpontban – közölte a Mávinform.

A munkabeszüntetés miatt vonatkimaradásokra, járatrövidülésekre és késésekre kell számítani.

A Mávinform közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy az utasok a munkabeszüntetés miatt az Olaszországba, illetve Olaszországon át irányuló, valamint visszaútra szóló előre váltott jegyeikkel az utazásról lemondhatnak, ilyen esetben a jegyeiken ezt igazoltatni kell.

A jegyek visszatérítését az utasok a jegykiadó ország ezzel megbízott jegykiadó helyein, általában a nemzetközi pénztáraknál kérhetik.

A MÁV-Start az olasz vasutasok sztrájkja miatt lemondott utazás esetén a Magyarországon váltott jegyeket, ülőhelyjegyeket is, valamint egyéb helybiztosításokat kezelési költség levonása nélkül visszatéríti, vagy a jegyeket más időpontra érvényesíti – közölte a Mávinform.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek