Pál már nem HÉV-vezér

iho   ·   2018.09.11. 12:43

Két, a MÁV-HÉV Zrt. élén eltöltött esztendő után megválik vezérigazgató tisztétől Pál László, az utóbbi évek egyik – mértékadó szakmai körök szerint érthetetlenül – leglátványosabb karrierjét befutó államvasúti vezető – értesült a ZoomPál a MÁV igazgatósági tagja is egyben, sőt ő a stratégiai vezérigazgató-helyettes is az állami vasúttársaságnál. A budapesti HÉV-vonalakat üzemeltető MÁV-leánycég új vezetője, a 36 éves Keresztes Péter, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának korábbi elnöke, illetve az egyetemi kancellária alá tartozó Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság korábbi vezetője.

Egybehangzó „iparági források” szerint ezzel megkezdődött a felsőbb szintről sürgetett kádercsere a vasútvállalatnál. A MÁV Zrt. élére augusztus elején nevezték ki az új elnök-vezérigazgatót, Homolya Róbertet.

* *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Kapcsolódó hírek