Panamai panamák: körözik az új Sólyom-tulajdonost?

iho   ·   2013.11.14. 12:59

Körözi a panamai ügyészség Welsz Tamást, annak a kft.-nek az ügyvezetőjét, amelyik a Sólyom Airways új tulajdonosa, írta az Index. A lap panamai forrásból úgy értesült, hogy a Charity March Kft.-nek az ügyvezetőjét és barátnőjét, volt üzlettársát, Horthy Andreát korábban rövid időre őrizetbe is vették a közép-amerikai országban.

Később szabadlábra helyezték őket, de a hatóság megtiltotta nekik, hogy elhagyják az országot. A tiltás ellenére visszatértek Magyarországra, Welsz jelenleg egy érdi, biztonsági kamerákkal körbebástyázott házban él, miközben Panamában országos körözés van érvényben ellene csalás és közokirat-hamisítás miatt. Horthy Andreát már körözi az Interpol is.

Welsz a portál kérdésére először tagadta, hogy köröznék. Aztán jelezte, hogy szívesen látja az Index újságíróit a Charity March irodájában, ahol beszél is a panamai ügyről, de mire odaértek, közölte: konzultált a jogászával és csak a Sólyom Airwaysszel kapcsolatos kérdésekre válaszol az Indexnek. Továbbra is tagadta, hogy Panamában köröznék. Horthy Andrea interpolos körözésével kapcsolatban pedig azt mondta, arról kérdezzük Horthyt.

A portál szerint az új tulajdonos feladata az lenne, hogy „eltemesse” a becsődölt fantom-légitársaságot.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek