Pénteken újra sztrájkolnak az olasz vasutasok

iho   ·   2014.11.13. 11:27

A sztrájk ideje alatt az olasz vasút belföldi vonatközlekedésében vonat lemondásokra, járatrövidülésekre, késésekre kell számítani.

A Magyarországon váltott jegyeket és ebben az esetben az ülőhelyjegyeket is, valamint egyéb helybiztosításokat kezelési költség levonása nélkül visszatéríthetik az utasoknak, vagy más időpontra érvényesítik a menetjegyet. Az utasok Olaszországba, illetve Olaszországon át irányuló, valamint visszaútra szóló előreváltott jegyeikkel az utazásról lemondhatnak.

A külföldre utazók figyelmét arra hívja fel a Mávinfrom, hogy amennyiben az utazásról nem mondanak le, jegyeik záradékolásáról, szükség esetén, külföldön gondoskodjanak. A jegyek visszatérítését az utasok a jegykiadó ország ezzel megbízott jegykiadó helyein, általában a nemzetközi pénztáraknál kérhetik. Azt javasolják az utasoknak, hogy olaszországi utazásuk megkezdése előtt érdeklődjenek a nemzetközi tudakozóknál, vagy a Mávdirekt 06-40/49-49-49-es telefonszámán.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről,ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek