Polgáron bővít az Infogroup

iho   ·   2021.03.23. 19:45
05_infogroup_polgar

Az M3-as autópálya mentén, a Polgár Ipari Parkban idén 10 ezer 500 négyzetméternyi csarnokot építenek.

Az 58 hektárnyi területen elhelyezkedő Polgár Ipari Parkban idén két ipari-logisztikai csarnokot is átadnak. A park a közvetlen M3-as autópálya-kapcsolata, a TEN-T tranzitútvonal miatt népszerű választás a logisztikai-könnyűipari vállalatoknak. Arról nem beszélve, Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza közelsége 600 ezer potenciális munkavállaló elérését is biztosítja.

(fotók: Infogroup)

A 4500 négyzetméter területű C csarnok már idén áprilisban költözhető lesz, míg a 6000 négyzetméter területű D csarnok az év végére készül el.

Mindkét fejlesztés zöld megoldások integrálásával

  • biológiai szennyvízelvezetés,
  • szelektív hulladékgyűjtés,
  • led világítás,
  • napelemek és
  • kerékpárút

valósul meg.

Az épülő csarnokok mellett az ipari park 27 ezer 500 négyzetméter A kategóriás, saját fejlesztésű könnyűipari- és raktárcsarnokaiban nyújt bérleti lehetőséget, valamint fejlesztési telkeket kínál mind értékesítésre, mind BTS fejlesztésre.

Az Infogroup ipari portfóliójába négy ipari park és több ipari fejlesztési terület tartozik, amelyeket a cég tudatosan a kelet- és közép-magyarországi régióban fejlesztett, illetve vásárolt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek