Puhából keménybe: csak úgy zengett a 3873-as UV

iho/vasút   ·   2016.09.10. 18:45
dallamosvillamos0

A távirati iroda képei akkor készültek, amikor Kiss Barnával és a Villon Trióval a „fedélzeten” az első járatot teljesítette a Dallamos Villamos Újbuda Központtól. A 3873+3885-ös UV-szerelvényre bárki érvényes jeggyel, bérlettel fölszállhat.

A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Kovács Tamás)

Cikkünk megjelenése után 18.50-kor indul a következő menet Újpestről, ekkor a vonatban az Illetve Zenekar – stílben maradva –, illetve Shodor Balázs & György Andi játszik. A Széll Kálmán térről 19.45-kor indul vissza a Dallamos Villamos, ekkor Haszüna valamint Noémó lép föl. Az utolsó újpesti indulás 20.40-kor van, a kocsikban a Real Trill Music All Stars és az Innergarden zenél. Budáról 21.25-kor indul az utolsó menet, az egyik UV-ban a Gyík zenekar, a másikban a Wakachuka Duó énekelteti meg az utasokat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Elkezdik felújítani Veszprém vasútállomását

iho/vasút   ·   2023.02.03. 09:00

Idén Veszprém tölti be Európa Kulturális Fővárosának szerepét, bevonva a város és a régió intézményeit, kulturális színterének szereplőit és civil szervezeteit. A programhoz kapcsolódva Veszprém vasútállomás felújításának első üteme február elején megkezdődik.