Qatar: villámakció

iho/repülés   ·   2012.04.16. 18:14

A Qatar Airways holnap április 17-én indítja több mint 100 célállomásra meghirdetett háromnapos globális promócióját. Az utasok akár 25% kedvezménnyel vásárolhatják meg mind a turista, mind az üzleti osztályra szóló jegyeiket. A jegyárak tartalmazzák az adókat és illetékeket.

Mint a társaság közleményéből kiderül, a promóció csak oda-vissza útra szóló jegyekre szól, és nem érvényes minden Qatar Airways desztinációra, járatra és napra. Viszont olyan úticélok is szerepelnek benne, mint a Seychelle- vagy a Maldív-szigetek, Melbourn, Peking vagy Kuala Lumpur.

A promóciós jegyeket a www.qatarairways.com/hu weboldalon, vagy az utazási irodáknál lehet foglalni és 2012. június 6-ig lehet felhasználni.

A Qatar Airways vezérigazgatója, Akbar Al Baker az akcióval kapcsolatban úgy nyilatkozott: 2011 jelentős év volt a Qatar Airways számára és 2012 is hasonló lesz, hiszen sok új célállomást kapcsolunk be nemzetközi hálózatunkba és a meglévő útvonalakon is járatbővítéseket hajtunk végre, nagyobb választási lehetőséget biztosítva az üzleti és szabadidős utazásokhoz.”

Kapcsolódó hírek