Rotterdamból Poznanba werbelokkal

iho   ·   2014.06.30. 07:45
00kicsi

Június végén Swarzedz-ben (Poznan mellett) adtak át két, azonos grafikával dekorált BR 189-s mozdonyt. A dekorációkat egy holland cég, az ERS Railways megbízásából a Loc&More Kft tervezte (grafikustervező Tranta Péter) és kivitelezte Krzyz-ben (Poznantól 110 kilométerre), négy nap alatt.

Leleplezés előtt<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(forrás: Loc&More)

A mozdonydekoráció apropója a Rotterdam–Poznan közötti heti hat alkalommal közlekedő, az ERS által működtetett konténerszerelvény elindításának második évfordulója, illetve a holland királyi pár beiktatását követő első hivatalos külföldi útja, amely Lengyelországba (Hollandia harmadik legnagyobb gazdasági partneréhez) vezetett. A június 25-i ünnepélyes átadáson jelen volt a holland királyi pár és a lengyel miniszterelnök-helyettes.

Tudomásunk szerint eddig még nem készült egyszerre két azonos mozdonydekoráció. Ezek a 189 212-es és 189 213-as mozdonyra kerültek, mindkettőt az MRCE-től bérli az ERS Railways. A tervezésre és kivitelezésre az ERS Railways kérte fel a Loc&More Kft-t.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek