Siklott a magyarbólyi tranzit Átán

MTI/iho   ·   2014.10.27. 09:21
ata_0

Várhatóan ma, kora este indulhat meg a forgalom a Pécs–Villány vasútvonalon, miután befejezik Átán az egyik vágány helyreállítását.

 

Korábban írtuk:

Személyi sérülés nem történt, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják a Pécs és Villány közötti vasútvonalon – közölte a Mávinform. Az utasoknak a hosszabb menetidő miatt 50–60 perces késére kell számítaniuk a helyreállításig. A vonatpótló autóbuszok Áta állomásra nem tudnak bemenni az utasokért, ezért őket az átai elágazásnál tudják felvenni. A MÁV Zrt. szakemberei azonnal megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát. A helyreállítást csak a vizsgálat befejezése után tudják elkezdeni.

A nagy sínátrendezés... A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Sóki Tamás)

A Pécsbánya-rendezőből Magyarbólyon át a horvát Pélmonostorra tartó tehervonat reggel 7 órakor érkezett Áta állomásra, a Villány felől érkező személyvonat bevárása után fél nyolc körül indult tovább célállomása felé, ekkor siklott ki. A szerelvényt a 228-as Szergej továbbította. A tehervonat azóta is Átán áll.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek