Siklott az Uzsgyi Pestszentimrénél, pótlózni kell a mizsei oldalon

iho/vasút   ·   Frissült: 2022.05.31. 09:00
00_uzsgyi_psztimre

Az Ócsáról Kőbánya-Kispestre 5:25-kor elindult S21-es 2949-es személyvonat kisiklott Pestszentimre állomásra történt behaladás közben.

A váltó és a pálya helyreállítása várhatóan szerdán reggelig, délelőttig tart, emiatt addig pótlóbuszok közlekednek Kőbánya-Kispest és Gyál között. Nemhivatalosan megerősítették azt, ami még a buszfanoknak is világos: aláváltottak az Uzsgyinak.

* * *

Ferencvárosból megérkezett a segélyszerelvény a 404-es Bobóval.

(fotók: Vörös Attila)

 

Korábban írtuk:

Személyi sérülés nem történt. A helyszíni vizsgálat és a műszaki mentés ideje alatt szünetel a közlekedés Pestszentimre és Gyál között. A vasúttársaság pótlóbuszokat rendel a Kőbánya-Kispest és Gyál közötti szakaszra, a forgalmat átszervezték.

  • A lajosmizsei vonalon utazók a Nyugati és Kőbánya-Kispest között a monori elővárosi vonatokkal tudnak utazni, ezért a Nyugati pályaudvarról minden óra 8 perckor Monorra induló S50-es vonatok 5 perccel később indulnak a 7:08-kor induló vonattól (2722) kezdődően.
  • A Gyál és Határ út M között a 84E, 89E, 94E, 294E jelzésű buszokon, valamint Határ út és Kőbánya-Kispest között az M3-as metrón elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket fővárosba való gyorsabb eljutás érdekében.

A Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra 10:41-kor induló S21-es vonat (2915) csak Dabas és Gyál között közlekedik.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek