Szállodahajó-parádé Ennshafenben

iho/hajózás   ·   2016.05.23. 16:30
400px_hajok

A Crystal River Cruises még tavaly novemberben vásárolta meg a Mozart nevű hajót, amely számos dolgozó hatalmas mennyiségű munkájának köszönhetően újult meg az elmúlt hónapok során az észak-ausztriai Enns városának Ennshafen folyami kikötőjében. A megújult folyami hajót Crystal Mozartra keresztelte át az új tulajdonos – adja hírül a Logistik Express.

A Volga és a Dnyipro hajók az ennshafeni kikötőben horgonyoznak szállodahajóként (forrás: Logistik Express)

A vízi jármű fedélzetén háromszáznál is többen szolgálnak számos országból, ennek következtében a két, 2014 végén leállított, ukrán kabinos hajó, a Volga és a Dnipro szállodahajóként áll az ennshafeni kikötőben. A dolgozókat azonban nem a hajókon, hanem a kikötő közelében található hotelekben szállásolták el.

A Crystal Mozart legénységét a szintén Ennshafenben horgonyzó River Melody szállásolja majd el. A megújult hajó dolgozóinak indulás előtt öt héttel kell megérkezniük, és ugyanúgy nem vehetik igénybe a Crystal Mozart kabinjait. A Crystal Mozart várhatóan július közepén hajózik majd ki.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek