Szerbiában nyitott logisztikai központot a cargo-partner group

iho   ·   2015.11.04. 11:40
400px_cargopartner

A cargo-partner group legújabb, október végén átadott logisztikai központja húszezer raklap részére biztosít helyet. A létesítmény tizennyolc rakodóállással rendelkezik, az egyiket kifejezetten a túlméretes rakományok számára alakították ki. A 2200 négyzetméter alapterületű közvámraktárt állványrendszerekkel és blokkos tárolási zónával is ellátták. A legkorszerűbb technológiával felszerelt telephely szabályozható hőmérsékletű raktára számos különböző áru tárolására alkalmas. A raktár elkülönített, állványos részt biztosít a kisebb áruk számára, de külön részbe rendezhetők a márkás áruk, a prémiumtermékek, a túlméretes szállítmányok és a szabványoktól eltérő méretű áruk is. A telep igénybe vehető szolgáltatásai közé tartozik még többek között az áttárazás, a csomagolás, az újracsomagolás, a raklapos szállítás, a címkézés és a komissiózás.

A cargo-partner október végétől még nagyobb kapacitással áll az ügyfelek rendelkezésére új, szerbiai bázisának köszönhetően (fotó: eldom.sk)

A Bécshez közeli Fischamendben székelő cargo-partner egy a logisztikai szolgáltatások teljes körű beszállítójaként funkcionáló középvállalkozás. A magánkézben lévő vállalat kiemelkedő erőssége az információtechnológia, valamint a légi és a tengeri szállítás. A több mint harminc éve tevékenykedő cég tavaly kétezer-háromszáz dolgozót foglalkoztatott, éves forgalma 580 millió eurót tett ki – írja a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek